Meld u aan: Webinar De Renovatieversneller

March 25, 2020 81 keer bekeken 0 comments

In verband met de ontwikkelingen rond COVID-19 heeft De Renovatieversneller helaas tot nader orde de geplande regiorondes moeten uitstellen.

Om ook partijen elders in het land van alle benodigde informatie te voorzien, organiseert De Renovatieversneller een webinar. Natuurlijk bent ook u opnieuw van harte uitgenodigd om deze (online) bijeenkomst bij te wonen. Het webinar vindt plaats op 2 april 2020 van 16.00 – 17.00 uur. Meld u alvast aan, zodat u zeker bent dat u het webinar kunt volgen. 

De Renovatieversneller ondersteunt woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven met de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. In dit webinar informeren wij u over hoe het landelijk ondersteuningsprogramma inclusief de subsidieregeling u hierbij kunnen helpen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.  

Het webinar is bedoeld voor vertegenwoordigers op directie-, management- en beleidsniveau van woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven. 

Programma: 

Boegbeeld van De Renovatieversneller Margriet Drijver geeft een algemene uitleg over De Renovatieversneller. Daarna gaat Frank Bonnerman in op de subsidieregeling. Joris van den Heuvel sluit af met een informatie over de begeleiding en het kennis en leerprogramma.  

Aanmelden:  

Meld u aan via deze link 

0  Comments

Cookie settings