COVID-19 nieuws: Renovatieversneller bijeenkomsten online

March 16, 2020 44 keer bekeken 0 comments

Vanwege de ontwikkelingen in het kader van het COVID-19 hebben we besloten alle nog geplande regionale informatiebijeenkomsten van De Renovatieversneller, te weten op 18 maart, 25 maart en 1 april a.s., tot nader order uit te stellen. 

 Als alternatief voor de korte termijn zullen we degenen die zich hebben aangemeld en overige geïnteresseerden de mogelijkheid gaan bieden een webinar over het programma De Renovatieversneller te volgen. In dit webinar zullen we een toelichting geven over het landelijk ondersteuningsprogramma en de subsidieregeling. Uiteraard bieden wij je volop de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wij informeren je zo snel mogelijk over de datum en tijdstip van het webinar en houden je actief op de hoogte van het verdere vervolg.  

Geïnteresseerden die zich nog niet hadden aangemeld voor een informatiebijeenkomst kunnen zich opgeven voor ontvangst van onze nieuwsbrief via https://derenovatieversneller.nl/nieuwsbrief/. Datum en tijdstip van het webinar zullen via deze nieuwsbrief bekend gemaakt worden. Met informatie hoe men zich voor het webinar kan opgeven.  

Volg De Renovatieversneller vooral ook via social media: 

https://www.linkedin.com/company/36982796/ 

https://twitter.com/DeRenovatiever2

 

0  Comments

Cookie settings