Bijeenkomst BTIC en TKI Urban Energy: aardgasvrije renovatiearrangementen

February 19, 2020 52 keer bekeken 0 comments

Op donderdagmiddag 5 maart organiseert TKI Urban Energy in samenwerking met BTIC een netwerkbijeenkomst voor alle relevante partijen, die de samenwerking willen zoeken rond de ontwikkeling van aardgasvrije renovatiearrangementen voor woningen en utiliteitsgebouwen. Komt u ook?

Bent u een innovatieve ondernemer of onderzoeker die werkt aan de renovatie van de gebouwde omgeving? Werkt u bijvoorbeeld aan het aardgasvrij maken van woningen en utiliteitsgebouwen, ontwikkelt u vernieuwende renovatieconcepten of arrangementen?
Kom naar de netwerkbijeenkomst! 

 

Wat kunt u verwachten:

  • Een breed publiek: overheid, kennisinstellingen, componentenleveranciers, aannemers, ontwerpers, architecten, energieadviseurs, financiers, system integrators, bewoners, wooncorporaties... en andere relevante partijen
  • Ter inspiratie zullen o.a. de bedrijven Develop Inc. en BouwhulpGroep een pitch houden, en hun visie op integrale renovatie met ons delen.
  • Matchmaking en gelegenheid om te netwerken en contactgegevens uit te wisselen met potentiĆ«le samenwerkingspartners
  • Kennisuitwisseling en inspirerende presentaties
  • Informatie over de nieuwe MOOI-regeling en andere, interessante subsidies en financieringsmogelijkheden

We vragen alle deelnemers voorafgaand aan de bijeenkomst enkele vragen in te vullen, en tijdens de bijeenkomst een actieve bijdrage te leveren. Voorafgaand aan de bijeenkomst gaan wij aan de slag om goede matches te maken tussen de deelnemers. Meld u daarom zo snel mogelijk aan, en deel alvast zoveel mogelijk informatie met ons via het aanmeldformulier. Hoe concreter, hoe beter!

 

0  Comments

Cookie settings