Werkconferentie Twee jaar De Bouwagenda

Begin

11-04-2019 om 13:00

Einde

11-04-2019 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

"De komst van het BTIC, waarin bedrijfsleven, de vier technische universiteiten en TNO met elkaar gaan samenwerken is een belangrijke start voor de broodnodige schaalbare innovaties”.

Op 19 april jongstleden gaf minister Ollongren het startsein voor de oprichting van het virtueel Bouw Techniek en Innovatie Centrum Bouw (BTIC).  Minister van Nieuwenhuizen liet daarnaast weten dat ze de infrastructuur klaar wil maken voor de toekomst en dat ze daarbij De Bouwagenda nodig heeft: “Oude bruggen en tunnels krijgen een forse opknapbeurt en tot 2030 leggen we 1.000 km extra asfalt, zo duurzaam en innovatief mogelijk. Het netwerk van De Bouwagenda maakt daarbij het verschil. We moeten samenwerken, elkaar versterken en van elkaar leren.”

Beide ministers deden deze uitspraken op 19 april jl. toen we stil stonden bij het éénjarig bestaan van De Bouwagenda. We blikten terug op het afgelopen jaar en keken daarnaast vooruit naar wat het komende jaar ons gaat brengen. Want één ding is zeker: we’re only just getting started! We gaan dus met volle kracht ons tweede jaar in!

Hoewel het nu nog ver weg lijkt, willen we ook aan het einde van dit tweede jaar een werkconferentie organiseren. Op donderdag 11 april 2019 is het zo ver, dan staan we stil bij het tweejarig bestaan van De Bouwagenda. T.z.t. vindt u hier meer informatie over deze bijeenkomst.

Wat:                      Werkconferentie Twee jaar De Bouwagenda

Wanneer:           Donderdag 11 april 2019,  10:00u – 18:00

Waar:                   Den Haag / Delft (de precieze locatie volgt nog)