Mona Keijzer aanwezig tijdens presentatie Programmatische Aanpak MKB Rotterdam

21-01-2019 273 keer bekeken 0 reacties

Op woensdag 16 januari werd tijdens Infratech 2019, hét nationale platform voor de infrasector, de Programmatische Aanpak MKB Rotterdam gepresenteerd.

Deze nieuwe overeenkomst vindt zijn oorsprong in het MKB convenant Rotterdam. Dit eerdere convenant werd in 2011 op initiatief van 22 bedrijven gesloten met als doel: het beter, sneller en goedkoper realiseren van infraprojecten in de Maasstad. Ondertussen zijn veel projecten in de gemeente Rotterdam succesvol gerealiseerd op basis van deze vergaande samenwerking. Tijd om een volgende stap te zetten in de bestendiging van de samenwerking tussen MKB en overheid. Wij feliciteren ons Taskforce lid Albert Martinus en de en de deelnemende Rotterdamse bedrijven met het behalen van deze mijlpaal.

Het succes van het open MKB Convenant heeft zich ondertussen al verspreid naar Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Hoorn, Alkmaar en Drechtsteden. 

De MKB-convenanten zijn een belangrijk onderdeel van De Bouwagenda. Deze vallen onder ons overkoepelende thema ‘Samenwerken vanuit vertrouwen.’ Voor verandering in de bouwsector is onderling vertrouwen en samenwerking namelijk noodzakelijk.

Mona Keijzer over het convenant

 

0  reacties